Sla over naar de inhoud

Onze Barbeques

 

 

 

 

 

Wij hebben de Master-Touch GBS 22,5″  van Weber. Een heerlijke barbeque met onbegrensde mogelijkheden. Deze is voor eigenlijk alles te gebruiken. Door er hier en daar wat handigheidjes voor te kopen heb je hier een perfecte barbeque aan.  Deze barbeques stonden ook  klaar bij een wedstrijd waar wij voor de tweede keer aan mee hebben gedaan.

Door het meedoen aan de wedstrijd “MAKRO | BAAS BBQ en ook nog eens in de halve finale te eindigen zijn we enthousiaster geworden dan ooit tevoren. We waren ons al aan het verdiepen in wat er zoal te doen is in de barbeque wereld maar hierdoor is alles uit de hand gaan lopen….. en ja we hebben recent dus een nieuwe aankoop gedaan.

Wij hebben bewust gekozen voor de Weber Smokey Mountain 22,5″ om een start te maken met het échte Low and Slow en deze uiteindelijk ook naar wedstrijden mee te kunnen nemen. Wel hebben we een aantal modificatie’s hierop uitgevoerd voor optimaal gebruikers genot en is vooralsnog wat eenvoudiger dan een Kamado van 80 Kg.

De verwijzingen voor meer informatie zijn naar de site van Weber. Weber verwijst je eenvoudig naar een dealer bij jou in de buurt.

Vergeet niet na de aankoop van een Weber barbeque deze te registreren voor de garantieWij kunnen, niet anders zeggen dan dat wij een uitstekende ervaring hebben met de klantenservice van Weber.


WhatsApp chat