Sla over naar de inhoud

25 november 2018

Zondag 25 november rond 17:30 kunnen we je weer iets van de BBQ laten proeven.

De 24ste november hebben Herman en Marcel van 10:00 tot 17:00 een Jury cursus van de KCBS in Deurne. Met deze wetenschap willen wij jullie kennis laten maken met Pulled Pork volgens de KCBS richtlijnen. Voor ons een leuke oefening om te kijken waar we staan, dit ook zo kunnen maken en waar we allemaal tegenaan lopen.

Voor jullie dé kans Pulled Pork | KCBS Style te proeven. Een broodje Pulled Pork die in de wijde omtrek niet met zoveel aandacht, passie en kunde gemaakt zal worden. Twaalf uur nadat wij al zijn begonnen zijn jullie van harte welkom om te komen proeven op Tast Off #2 

Om een broodje Pulled Pork KCBS Style met home made BBQ saus en Cowlsla te maken wordt het gewaardeerd o.b.v. kostprijs berekening achteraf te waarderen. Neem weer lekker je eigen drankje mee of regel hiervoor iets in de app met wie er ook komen. We maken er in ieder geval weer een gezellig bende van.

We hebben voor zo’n 20 broodjes. Als er meer gegadigde blijken te zijn maken we gewoon twee Pulled Porks.

WhatsApp chat